Till förstasidan

 
äntligen! - 2019-07-26 05:51
ja, men nu är den äntligen här, sista jobbdagen innan semestern. herregud vad jag har längtat. fast nu har de senaste två veckorna varit så himla lugna på jobbet, jag har inte behövt jobba över, jag har till och med sluta tidigare vissa dagar. såklart beror det på att det är semestertider och att jag inte har så mycket annat inbokat. men just nu känns det som att jag är I FAS och det är så himla skönt. mest ansträngande var att skriva klart en årsrapport som jag påbörjade i januari och som skulle ha varit klar någon gång i mitten av februari, men som jag fick lägga åt sidan p g a allt ståhej som blev med den där jävla J, och sen när han slutade så hann jag inte eftersom jag fick lägga allt krut på att lära upp M och anställa och lära upp E plus allting annat som pågick runt omkring just då. sen när det lugnade ner sig så blev att skriva klart den här årsrapporten en sån ENORM puckel att ta sig över, för vem minns vad som hände 2018 när halva 2019 redan har gått? så det sköt jag framför mig ett bra tag på ett sätt som jag egentligen hatar. men nu är den i alla fall äntligen klar. och allting annat också. jag ska kalla till ett koncerngemensamt projektmöte i höst och göra ett förslag till en ny rutin, det är väl ungefär vad jag har på agendan idag. tänkte sluta vid lunch, sedan ska jag träffa min bästis J (ej att förväxla med jävel-J då) i eftermiddag och vi ska dricka vin och prataprataprata om allt. mmm. det blir fint.

i övrigt har jag/vi inga semesterplaner utan vi tar väl dagen lite som den kommer som det heter. jag tänker sovmorgnar, långpromenader, pyssel i trädgården, kanske lite dagsutflykter hit och dit fast egentligen behöver jag inga utflykter eftersom jag ä-l-s-k-a-r att bara vara hemma och har inget behov av någonting annat än det.

hittade och anmälde mig till en hundkurs med stumpen, jag känner att jag måste börja ta tag i hans träning men det har ju inte funnits några vettiga kurser på min klubb och jag är ju tydligen sån att jag måste gå kurs för att träningen ska bli av. men grannklubben hade en brukskurs vars upplägg jag gillade så jag anmälde mig till den. fick först besked att kursen var full, men sedan kom ett återbud så det löste sig. hoppas nu det blir en bra kurs. jag är sugen och taggad.


Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1676
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.