Till förstasidan

 
ny vecka och nya möjligheter - 2019-05-06 13:00
jaha, då var det måndag igen. i morse kom den ena assistenten, som vabbade förra veckan, så den här veckan ska kanske bli lite mer som jag har planerat. bortsett från på fredag, för då ska den andra assistenten vara ledig och min chef ska komma på besök. men den dagen den sorgen. hittills idag har jag hunnit med att påbörja ett projekt som folk har satt käppar i hjulet för mig i ÅRATAL, nämligen att städa, rensa, systematisera och dokumentera innehållet i kemikalieförrådet. hade ett GÖRA i många år med de gamla utvecklingsingenjörerna, som med något enstaka undantag gladeligen beställde hem prover från den ena leverantören efter den andra men samtidigt tyckte att det där med administration var väl inget de skulle behöva lägga sin dyrbara tid på. så varenda gång kemikalieförrådet skulle städas dök det upp nya grejer som ingen riktigt kunde förklara var de kom ifrån eller vad syftet med dom var, men man fick ABSOLUT inte slänga någonting. sedan, när det bara var jag och M kvar så gjorde jag en kraftansträngning och rensade ut en massa gammalt. M fortsatte att plocka in prover, och när han insåg att jag hade koll på allt så började han gömma dom i sitt rum istället för att ställa in dom i förrådet. PÅ RIKTIGT, jag blir så trött. men sen slutade han också och så började J och jag tänkte att nu ska jag lära honom hur det ska vara från början. förklarade (det jag även förklarat för alla andra, men som de inte brytt sig nämnvärt om utan jag har fått gå som en jävla polis) att det är ett myndighetskrav att vi ska ha en kemikalieförteckning på ämnesnivå, och att det därför finns vissa rutiner som måste följas. och OH vad J var med på det tåget. tills det visade sig att det krävde en liten arbetsinsats av honom med. då gjorde han som de andra, d v s plockade in prover från gud och halva världen och så fick jag jaga efter med piskan att han skulle registrera dom i databasen och fixa säkerhetsdatablad.
jaha, men nu är ju inte J heller kvar, utan nu är kemikalieförrådet MITT JÄVLA REVIR. har städat ut en massa av J:s grejer som jag ändå inte har någon aning om vad han tänkt göra med dom, och frågar någon ska jag bara blåneka till att överhuvudtaget ha sett dom. har även raderat en miljon poster i databasen som han ändå inte har fyllt i på rätt sätt. nu får det fan i mig vara så här.

ja, men helgen då? jo, den var väl okej. i lördags satt jag i princip hela dagen med teoribiten av den här förbannade instruktörsutbildningen. hade i ett svagt ögonblick sagt till en som går samma utbildning att vi kunde göra det ihop och nu hörde hon av sig och tja, det ska ju göras. men åååh, vad det var SEGT. själv gör jag ofta saker väldigt snabbt och jag är väl en hemsk människa, men jag står inte riktigt ut med typ grupparbeten tillsammans med folk som läser långsamt, skriver långsamt, tänker långsamt och som dessutom vill ha paus hela tiden. men men. det blev gjort och nu är det klart och förhoppningsvis blir det också godkänt.

igår började stumpens viltspårkurs och det var trevligare än vad jag förväntat mig. de senaste gångerna jag gick kurs i den här regin så var det VÄLDIGT familjärt mellan instruktörerna och deltagarna och alla kände och umgicks med alla mest hela tiden, och jag kände mig extremt exkluderad och jag är ju uppenbarligen lite känslig för sånt. men den här gången var det inte BARA såna som instruktörerna kände och umgicks med privat och inte heller BARA gubbar i kategorin jägare 60+, så det kändes rätt bra. och stumpen var oväntat duktig! tycker annars att han är så himla lättstörd och har svårt att hålla fokus någon längre tid, men han klarade spåret riktigt bra.

så kom jag hem och då låg mr S nerbäddad med huvudvärk och frossa som kommit från ingenstans, för när jag åkte hemifrån tre timmar tidigare så mådde han bra. sen gick det över nästan lika snabbt några timmar senare. skumt, men tur att det inte var något värre.

annat att notera: vaknade i morse och hade fått mens. det har jag inte haft på...hela detta året, förrän nu då. jag började nästan tro att jag kommit in i en annan fas i livet, men tji fick jag. jaja, det är ju bara att gilla läget som det så vackert heter.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1638
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.