Till förstasidan

 
äntligen fredag - 2019-04-05 05:30
så trött jag är. den senaste tiden har varit extremt slitsam. den väldigt korta versionen: kollega fick någon form av storhetsvansinne, betedde sig som ett as och fick sluta i fredags. och det tog på mig, på mina krafter. dels för att jag mår piss av att ha konflikter där folk inte följer spelreglerna, dels för att jobbet som han skulle göra men inte gjorde såklart hamnade på mig istället. så där stod jag med mina tusen arbetsuppgifter som jag redan låg efter med p g a allt strul med den här personen, ett berg av hans ogjorda arbete, en relativt nyanställd assistent som det var tänkt att HAN skulle ha lärt upp och, tja, det var ju bara att kavla upp ärmarna och börja jobba.

har fått mycket stöd i detta, men det har ändå varit extremt många arbetade timmar den senaste månaden. tror jag landade på 70 övertidstimmar i mars (jag vet, det är mycket mer än vad man får jobba enligt arbetstidslagen, men vad ska man göra?)
så jag är trött. tröttare. TRÖTTAST. men idag är det fredag, på måndag börjar ytterligare en assistent och jag tror det kommer att bli bra nu. jag ska ta mig igenom denna dagen, sen åka hem (i tid), strosa omkring lite i trädgården med hundarna och sedan inte göra ett smack mer denna dag. och från och med nästa vecka kan jag få börja jobba med det jag är anställd för att göra. och jag slipper ha ett AS till kollega, det är ju det bästa av allt.

det blir bra nu.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer
kicko
Wohoo!

19-04-05 08:21

kicko
Wohoo!

19-04-05 08:21

sodanismo
YEAH!

19-04-08 08:15


Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1676
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.