Till förstasidan

 
tillbaka - 2019-02-08 08:17
ja, jag överlevde tjänsteresan från helvetet. ja, det handlade väl inte så mycket om att jag skulle överleva utan mer om att såna där resor TÄR på mig något så fruktansvärt. att vara social och tillgänglig snudd på 24/7 i flera dagar är snudd på mer än vad jag förmår. utöver det har jag jobbat med saker som jag inte tycker att jag har full koll på, och så IN ENGLISH PLEASE på det. stön. suck. men nu är jag tillbaks i min egen lilla jobbhåla och dessutom är det ju fredag. igår jobbade jag hemma, det gick väl sådär för mr S var förkyld och hemma från jobbet och han var inte på något sätt i vägen för mig, men ändå var han det. fast det kan man ju inte säga till någon som också bor där?

och sen fick jag som vanligt bita ihop lite kring stök och svälja ett surt "men hur svårt kan det vara att starta diskmaskinen". min toleransgräns har väl ändå sänkts och mr S har fått höja sin, men överens om hur ordningen ska vara hemma lär vi väl aldrig bli. men igår orkade jag inte tjafsa, tänkte storsint att jag hade ju såklart inte velat att han hade kommit hem och snäst över ogjorda saker om det hade varit jag som hade varit hemma och sjuk (samtidigt är ju ogjorda saker ingenting som någonsin drabbar honom men han har väl andra grejer som han stör sig på) så jag diskade och dammade och plockade undan och åkte till affären och bibblan och plantskolan. sen var jag slut som artist men orkade liksom inte ens gå och lägga mig utan satt och slöfipplade med telefonen i soffan och jag HATAR när det blir så, men ja.

jaha, men annars? fick igår höra från min högsta chef att jag gjorde ett bra jobb. och han är verkligen inte typen som strör beröm omkring sig, tvärtom är han känd för att vara krävande, så det var ju ändå kul att höra. från min kollega som jag reste med fick jag höra att hen tyckte det var "en trygghet" att ha mig med.
i vår ska jag hålla en hundkurs och gå färdigt vidareutbildningen för instruktörer. det fanns ingen kurs som passade stumpen den här terminen, eller jo en, men där gillar jag inte instruktören så det får vara. jag får väl försöka bli lite mer disciplinerad och åka iväg och träna med honom. han är snabb och smart men är, till skillnad från de andra hundarna, väldigt reaktiv. så det blir en utmaning.

nu: dags för dagens första möte.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1660
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.