fuck you motherfucker

.jag 2020-02-25 11:59 (inga kommentarer)
jamen alltså vad FAN. vi har en ny produktionschef. först tyckte jag han verkade sådär. sen tyckte jag att nja, men det här kan nog bli bra? sen tyckte jag sådär igen. och nu är jag verkligen inte imponerad för nu har hela vintern gått och det har visat sig att en massa saker som skulle göras under vintern inte alls har blivit gjorda. and here we go again?

fast med en viktig skillnad: genom en av alla miljoner omorganisation som har gjorts tillhör jag inte längre produktionen, så den skiten kommer väl inte lika naturligt att hamna på mitt skrivbord. däremot kan jag ju inte låta bli att störa mig på folk som inte gör sitt jobb. och att de kommer undan med det?

men såhär: jag är ansvarig för lagbevakning på vårt företag. i den rollen ingår att jag ska granska förändringar som sker i för oss relevant lagstiftning och bedöma om det berör oss som företag, och om så är fallet, upprätta handlingsplaner för vad som behöver åtgärdas för att vi ska följa lagen. i detta ingår också att jag får delegera arbetsuppgifter till vissa personer, till exempel produktionschefen. ja, och så i höstas någon gång kom en förändring som föranledde en åtgärd som jag gav honom i uppgift att lösa. vi har "lagbevakning" som ett stående inslag i flera olika månatliga mötesforum och där finns det då en tillhörande uppgiftslista med ansvarig och deadline. som hela tiden får flyttas fram EFTERSOM DET INTE HÄNDER NÅGOT. och varje månad så poängterar jag att det är viktigt eftersom det är ett lagkrav, men inget händer. men så igår, då sa vår VD till produktionschefen att det här var viktigt för det är ett lagkrav, OCH DÅ JÄVLAR BÖRJADE DET HÄNDA SAKER DIREKT.

jag. blir. så. trött.

sen idag så skulle vi ha ett annat möte, då kom han (produktionschefen) inte. jag ringde honom, då var han och besiktigade sin bil (???). påpekade att vi hade möte, han sa "jamen jag har inte fått någon påminnelse om det i outlook". alltså default i outlook är påminnelse 15 minuter innan mötet börjar, jag ändrar aldrig det och alla andra får påminnelser men inte han? det köper ju inte jag, speciellt inte som det inte är första gången jag hör den här lama ursäkten utan kanske snarare tionde. så jag sa, inte ovänligt men kanske inte så hjärtligt heller, att han kanske skulle ta för vana att titta lite i sin kalender också eftersom det verkar som att det här med påminnelser inte fungerar, och fick då ett skitgrinigt JAJAJAAAA, URSÄKTA MIG SÅ MYCKET DÅ till svar. moget? nja, känns snarare som något som skulle kunna komma från valfri ungdom i årskurs 8.

som sagt: jag. blir. så. trött.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.