Till förstasidan

 
uppdatering bara - 2020-02-11 08:55
dagarna rullar på och livet rullar på. på jobbet har jag startat ett nytt och jättestort koncernövergripande projekt, det känns jätteläskigt och rätt skakigt och nu kan jag inte heller direkt skylla på att jag inte har tid, för jag har fått både tid och resurser till att jobba med detta så nu måste jag verkligen leverera. jag brukar visserligen leverera oavsett, men det känns som att kraven är avsevärt högre nu.
jaja. sen harvar jag på med det lilla, det som sker på vår del av företaget. vi fick ju en ny produktionschef förra året. först kände jag NJAAA?, sen kände jag att jo men det här blir nog bra ändå, men nu känner jag mest NJAAA? igen. det är liksom så otroligt mycket snack och väldigt lite verkstad. han säger att han ska fixa ditt och datt och det ska bli si och så och det är tusen förändringar på gång och han ska inte ha hjälp av någon och vill sätta sin prägel på allt och det är väl fine, men nu börjar det märkas att mycket bara är halvfärdigt och ännu mer inte ens påbörjat, och vi ska igång och börja producera om bara några veckor och sen blir det inte tid till annat.

vi brukar ju ha en kickoff varje år, och sedan rätt många år tillbaks är det jag och S som har hållit i trådarna där. men nu skulle den nye hålla i det, sa han. okej, sa vi. sen hände det inget, och vi som vet att det är mycket mer jobb än vad man tror föreslog då att vi skulle ha ett planeringsmöte. så det hade vi, på vårt initiativ, där vi berättade hur vi hade gjort tidigare och frågade hur han hade tänkt sig upplägget, skulle vi köra något liknande eller ville han göra på något annat sätt? det som kom ut av det mötet var väl i princip att jag och S skulle fixa frukost och eftermiddagsfika, sedan skulle han fixa resten. och sen går han och säger att "allt är klart". EH, jaha, okeeeej. ska man nu a. ta det för en sanning, luta sig tillbaka och låta honom ta smällen när den kommer (för den kommer att komma), eller b. börja styra upp det hela lite? S tycker a, jag velar mellan a och b. för det är ju trots allt inte så kul att starta säsongen med en kickoff där allting blir pannkaka.

annars rullar det på. med hundkurser och hemmapyssel och annat. längtar efter att få börja så, det blir kanske till helgen? lite purjolök och kål och spenat kanske? vi får se.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1683
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.