vad som händer

.jag 2019-10-14 06:25 (inga kommentarer)
det händer inte mycket och samtidigt är det rätt så intensivt. fast det är väl mer på fritiden just nu, det är hundkurser och ridning och hundträning och allting går i ett och när jag blir trött vill jag bara avboka allt och ligga på soffan och ta det lugnt NÅGON ENDASTE GÅNG, men det låter sig ju inte göras. men samtidigt är det ju både väldigt roligt och inte så lite egoboostande. så jag kör väl på.

den här veckan är späckad både på och utanför jobbet, men på fredag ska jag jobba hemma och sen ska jag bara vara. mr S ska åka bort över helgen och även om jag får all egentid jag ber om och lite till så tycker jag att det ändå alltid är lite extra härligt med ensam hemma-egentid. kanske för att det händer så sällan? jag är ju borta rätt mycket, men mr S är i princip ALLTID hemma. men nu ska han alltså åka iväg med kompisar över helgen och jag ska för en gångs skull inte göra jättemycket. hundkurs med stumpen på lördag förmiddag, det är allt. sedan ska jag ägna oceaner av tid åt soffan, tv:n, böckerna. det kan behövas, för veckan därpå blir en upptrappning inför vad som komma skall och vad jag fasar för sista veckan i oktober: en tredagars konferens på annan ort med en massa höjdare från alla bolagen i koncernen. PUÄÄÄH, känner jag redan inför detta. men det är bara att bita ihop och gilla läget. och sen är det november och sen är det plötsligt december och dags för vår årliga revision från helvetet. nu med ny revisor, så det kan ju gå precis hur som helst. är redan rätt så stressad inför detta, men nu finns ju åtminstone bättre förutsättningar än tidigare.

så har jag haft medarbetarsamtal med mitt team och fått höra så många fina ord: de stortrivs på jobbet och tycker att allting är toppenbra och de är nöjda med mig. "du är både som en kompis och som en chef, och det är aldrig svårt att veta när du är det ena eller det andra", sa en av dom, det kändes väl som ett fint omdöme.
och jag har inte heller varit snål med superlativen för jag är verkligen helnöjd med dom, så det är ju win-win på alla plan.

min syrra ringde igår och berättade att min bror och hans fru ska separera. det kom både rätt så oväntat, fast ändå inte? det är såklart tråkigt, de har liksom varit en institution i alla år, men samtidigt finns det ju liksom ingen anledning att hålla liv i någonting bara för att det har varat i många år. min första och rätt så egoistiska tanke var: hoppas han flyttar närmare nu. för det är det som är så tråkigt med min bror, att han bor så HIMLA LÅNGT BORT så vi kan nästan aldrig träffas. och de senaste åren har han haft så mycket med småbarnsår och starta eget företag och sånt, och det gör ju inte heller saken lättare. fast jag tror nog att han stannar där han är, han har rotat sig och verkar trivas så bra. vi får väl se hur det här går nu då.


nä, nu får jag väl sätta lite fart. den här dagen är relativt fri från möten och måsten, så den ska jag ägna åt planering och förberedelser, och sen är det väl bara att köra så det ryker.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.