Till förstasidan

 
mhm - 2019-06-25 06:34
jaha, midsommar kom och gick och det var väl inget speciellt med det. mr S' lama kompis var på besök precis som vanligt, och HERREGUD vad jag tycker han är trist och intetsägande och vad det nästan kryper i mig när han står i vårt kök och tar upp plats. ja, jag är en hemsk människa under ytan. på ytan är jag trevlig och lyssnar artigt på en halvtimmeslång utläggning om alla nackdelar med att ha tvättstuga.

på jobbet: ja, jag vet snart inte. tycker allting faller tillbaka på mig hela tiden. inte mina gamla arbetsuppgifter dock, det sköter assistenterna. men det kommer ju nytt, hela tiden dräller det in delar av projekt, saker som ska styras upp och saker som ska fixas rent praktiskt. igår höll jag till exempel på en timme med att göra etiketter till en ny typ av provburkar. alla bara förutsätter att det ska finnas etiketter, men ingen verkar tänka på att det är någon som ska se till att de faktiskt börjar existera i fysisk form. och ja, man kan säkert ringa ett tryckeri och så fixar dom det. men det blir ändå ett meck med logga och text som ska vara placerad si och så och så har de väl leveranstid på det, och och och. en timme låter ju inte så mycket, men det är en massa såna grejer HELA TIDEN. nu hetsar alla kring ett stort pilotprojekt med deadline i augusti och gud vad jag är glad att jag inte är projektledare och att jag har semester då. jag har hela tiden värjt mig och sagt att detta får koordineras från ett av de andra bolagen för jag har inte tid och där har de mer utvecklingsresurser. men sen bestämmer någon att det ska produceras här och då slår det ändå tillbaks på mig på något märkligt sätt.

och sen har jag möte med min chef och vi pratar om hur jag ska jobba strategiskt med miljöfrågor för hela koncernen, att jag ska sätta ihop en koncerngemensam projektgrupp ansvara för en hel massa, spännande och svårt. och just nu OMÖJLIGT eftersom jag måste fixa en massa såna där praktiska saker. "skicka ett råvaruprov" låter ju inte så tidskrävande, men då ska man först hitta en lämplig behållare, sedan fylla den, sedan emballera och boka frakt och hålla på. och sen får man tusen mail från den som skulle ta emot det som undrar när och var och hur och varför. GAH. lämna mig ifred!

ja, men annars är det väl bra. på torsdag fyller L år, då ska vi gå ut och äta. annars är det välsignat tomt i kalendern, på fritiden alltså. viltspårträning på söndag, viltspårprov söndagen därpå. GULP. känner mig inte alls redo för det, men min tränare, som också är domare, tycker att stumpen spårar bra och att han mycket väl skulle klara ett anlagsprov. men man får ju tänka som så: vad händer om man misslyckas? INGENTING. jorden går inte under, det är bara att spotta i nävarna och ta nya tag.

nu: jobbajobbajobba.Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1684
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.