Till förstasidan

 
helgen som gick - 2019-04-29 08:08
jaha, då var det måndag igen. helgen försvann blixtsnabbt, som vanligt. och igår gick jag och lade mig i vanlig tid medan mr S satt uppe och skulle fixa med sin tidrapport som han lämnar in varje vecka och av någon okänd anledning (jo, jag vet varför, det är för att han skjuter upp allting som han tycker är lite jobbigt tills det absolut inte går längre) alltid sitter och suckar över varje söndagskväll (mitt förslag: "gör det på fredagen så är det ju gjort sen" hörsammas såklart inte). så han gick och lade sig när jag precis hade somnat, vilket innebar att jag vaknade igen och sedan låg klarvaken i cirka fyra timmar innan nästa sömntåg behagade ge sig av. så när klockan ringde i morse var jag DÖD. men det är ju bara att kravla sig upp och iväg. kom till jobbet, då fanns det ingen anslutning till affärssystemet. kul, kul. sedan fick jag mail om ett tvådagars besök från ett av de utländska systerbolagen, ett besök som jag verkligen inte vill ha. alltså, det är inget fel på dom som ska komma, men: ORKAR EJ. funderar helt seriöst på att "bli sjuk" dom dagarna. det är emot exakt varenda princip jag har och jag kommer med största sannolikhet inte att "bli" det, men tanken är extremt frestande just nu.

ja, men helgen var väl ändå...okej. igår var jag på den här VÄRDELÖSA utbildningen, hela dagen och det mesta av tiden känns bara som slöseri och vi lär oss inget som vi inte redan kan. men nu var det näst sista gången, sen är det bara teoridel och examination och sen är det ÖVER.

imorgon ska jag jobba hemifrån och sen förhoppningsvis vara ledig på onsdag. och i helgen är det inget planerat förutom stumpens viltspårkurs som börjar på söndag. det ska bli spännande och förhoppningsvis kul. jag är ju inte 100 % bekväm med gänget som håller i den, men det är nära och smidigt och med tanke på att rasklubbens träningar tar hela helger i anspråk för det som klaras av på ett par timmar här i närheten så får man väl ta det onda med det goda.

jaja. men nu väntar ett massivt berg av jobb.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1638
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.