trött, kanske min vanligaste rubrik?

.jag 2019-04-24 16:37 (inga kommentarer)
jamen jag är ju det. T-R-Ö-T-T. jag vet, det är inte konstigt, osv. men jag stör mig på det. vill vara piggare, orka mer, ha mer LUST till saker, inte bara tycka att ååååh vad allting är jobbigt hela tiden. fast jag gör ju saker. jobbar, mycket. håller min hundkurs, går min jävla instruktörsutbildning, är i stallet ett par dagar i veckan, pysslar i trädgården åtminstone på helgerna. lagar mat, städar, läser en och annan bok. så det är ju inte som att jag är helt apatisk.

påsken var både upp och ner. jag fick fem nästan lediga dagar, det var bara ett par telefonsamtal och logga in på jobbdatorn och fixa lite akuta smågrejer på skärtorsdagen. tog väl allt som allt en halvtimme, det kunde ha varit betydligt värre. sedan ägnade jag inte jobbet en tanke förrän på tisdagsmorgonen. så det var ju skönt. och vädret var fantastiskt och vi grillade och kollade på game of thrones och...hade även jordens gräl som började med någon skitbagatell. och jag blev så less på att det känns som att jag ALLTID måste prestera. att jag ALDRIG kan få känna någon som helst förståelse för att jag har det jobbigt, stressigt, att jag inte har ork, tålamod, är på humör. att han, när han blir tillräckligt irriterad, liksom släpper alla normala spärrar för vad man kan häva ur sig till en annan människa. att han sen inte kan fatta att jag blir ledsen och att det inte finns någon jävla on/off-knapp som man kan slå om till glömt och förlåtet i samma stund som han har fått vräka ur sig sin ilska.
men ja, vi blev ju sams så småningom. men det förtog ju lite av den där härliga långledighetskänslan.

och jag är så in till döden less på den här utbildningen jag går. från början var det sagt att det var "en liten teoridel som ni gör på nätet". sedan tog det hundra år innan vi fick inloggningsuppgifter. och sen visade det sig att den där teoridelen inte var så jävla liten. massor av inlämningsuppgifter och böcker att läsa. och utöver det och att vi ska lägga x antal heldagar så ska man träna en projekthund i två valfria moment, och det ska vara en hund man inte tidigare känner. och förra gången så fick vi reda på att det arbetet ska redovisas som nu den här helgen. dels ska man redovisa skriftligt hur man gått tillväga, sen ska helst projekthunden med ägare komma och visa upp vad de har lärt sig, eller så ska man visa det på en film. men alltså, suck. min projekthunds ägare jobbar den här helgen och kan inte. och filmat har vi verkligen inte gjort när vi har tränat och vi har inte riktigt kunnat ses hur mycket som helst heller. fick be projekthundens gammelmatte att filma lite när de tränar hemma och skicka till mig, det får banne mig duga. tänker: KEEP IT SIMPLE och det här kan man väl ändå inte bli underkänd för?

ja, det är ju bara gnäll. men det finns såklart ljusglimtar. till exempel att mitt team fungerar så jävla bra nu när idiot-J har slutat. att utbildningen snart är slut, den ena hundkursen är också snart slut. att stumpens viltspårkurs börjar om ett par veckor. att det är vår, jag upprepar, ATT DET FAKTISKT ÄR VÅR NU!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.