Till förstasidan

 
jodå...? - 2019-04-16 08:24
ja, men det kanske börjar likna något ändå? no jinx och så vidare. helgen var bitvis MEGATUNG. var och red i fredags, det gick pissdåligt. sen kom jag hem och då hade jag fått ett mail från min chef där han väl egentligen bara ville påpeka att när jag skickade information om ämne X så skulle jag komma ihåg att cc:a person Y, men jag tyckte (överkänsligt) att det var skrivet i en så anklagande ton och ville mest bara vråla att JAMEN GÖR DET BÄTTRE SJÄLV DÅ OM DU ÄR SÅ JÄVLA BRA. fast det gjorde jag ju såklart inte.
och lördagen gick åt till en utbildning som jag tycker är så himla tråkig och meningslös, men nu är det bara två gånger kvar så jag ska väl överleva det också. och på söndagen blev det plötsligt både fint väder, trädgårdsfix, tv-tittande, god mat och ligga. och igår när jag kom till jobbet så kändes det som att nu kommer jag att kunna släppa vissa grejer till M och E och äntligen kanske jag kan få lite jävla ordning på saker, och jag ska vara LEDIG på torsdag och sen är det påsk, totalt fem dagars ledigt, precis vad jag behöver va. men så blev E:s son sjuk och E:s fru är också ny på sitt jobb och gör någon slags praktik och har svårt att vara hemma, eller jag har ju inte med att göra hur de lägger upp sitt vabbande utan det var ju bara för mig att kavla upp ärmarna och grovjobba. för jobbet ska ju göras ändå. och M klagade på ont i halsen och att hon kände sig febrig, och jag kände att jag också har någon förkylning på gång, men mest av allt kände jag mig uppgiven och såg min efterlängtade lediga torsdag fladdra iväg i det blå.

men vi får väl se. idag kom E till jobbet, han och hans fru hade kommit överens om att vabba varannan dag. och M verkar hålla sig på benen, peppar peppar. och jag med, peppar PEPPAR. kanske går det ändå vägen. P-L-E-A-S-E.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1659
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.