Till förstasidan

 
uppdatering schmuppdatering - 2019-02-22 08:34
jaha, då var sportlovsveckan också till ända. inte för att jag haft sportlov, men nästan alla andra på jobbet har varit lediga eller sjuka, så det har ändå varit...inte lugnt, men rätt folktomt. jag är ändå trött för jag har haft anställningsintervjuer varje dag och även om det bara har varit kanske en och en halv timme om dagen så är det sånt där socialt som liksom sliter och tär på mig. men ja, det blir nog bra det här. har efter första omgången intervjuer tre kandidater som känns väldigt intressanta, så det blir kanske svårt att välja.

nästa vecka ska en ny kollega börja och det blir väl bra. skönt att det äntligen anställs istället för att tjänster bara försvinner i tomma intet när folk slutar. jobbet ska ju göras ändå och allting behöver verkligen inte ligga på mitt bord, eller vara upp till mig att bevaka att det blir gjort.

denna veckan har jag jobbat med ett projekt som varit tekniskt svårt, men det löste sig till slut och det var ju skönt. sen drar det mot produktionsstart men vi är fortfarande inte klara med service och underhåll så det ser lite kritiskt ut. men det är ju inget jag kan göra något åt.

våren ser ut att bli intensiv, precis som den brukar. först skulle jag ju bara ha en hundkurs, för jag ska gå en utbildning också. men det var sånt tryck på den kursen att jag kände pressen att dra igång en till. fast det är verkligen ingen som tvingar mig, men av lite olika och rätt trista anledningar är det brist på instruktörer i min klubb just nu. så jag kände att här får man väl ändå ta sitt ansvar samt plussa på karmakontot lite eller nåt sånt. det blir nog bra, även om jag kan tycka att det är jobbigt att vara uppbunden så är det ju i princip alltid kul när jag väl kommer iväg. sen ska jag gå en viltspårkurs med stumpen, men det är inte förrän i maj och då är åtminstone utbildningen klar så det kommer nog att bli bra det här.

jaha, snart är det helg. jag och mr S ska faktiskt gå på en lite kulturell grej imorgon. det är så sällan vi gör något sånt så det ska bli spännande. sen pratar han mycket om att han vill att vi ska resa någonstans i höst när han fyller 50 och då får jag, som hatar att vara borta, lite ångest. eller till och med rätt mycket ångest om jag ska vara ärlig. plus att jag blir jag stressad över det faktum att jag inte vill göra honom besviken när han nu så gärna vill. ååh, jobbigt. ingen av oss är ju speciellt intresserade av sol och bad så jag fattar inte varför man måste åka så himla långt bort. sen visade han foton från ett rescue center med åsnor på kreta och då blev jag lite mer välvilligt inställd. det slutar väl med att jag adopterar en hel åsneflock.

nu måste jag gå på möte.

Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1638
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.