Till förstasidan

 
oxveckorna - 2019-01-24 07:05
jag har säkert sagt det tusen gånger förut, men januari är min värsta månad på hela året. och då har jag ändå i regel precis varit långledig, jag vågar knappt tänka tanken på hur jag hade känt mig om jag hade jobbat i en vanlig bransch där man inte har lågsäsong så här års och kan ha tre veckors semester från jul och framåt som snudd på normaltillstånd.

men januari så här långt har ändå varit förhållandevis okej. men jag är grymt less på vinter och mörker och kyla och längtar efter långa ljusa vårkvällar. det lär ju såklart dröja, men i helgen tänkte jag i alla fall peta ner lite fröer i jorden. det får bli en symboliska start på våren.

på jobbet rullar det på, jag har trots lågsäsongen fullt upp. dels mina vanliga vinterprojekt, sen ett par stora på koncernnivå, plus att jag ska lära upp min nya kollega och håller dessutom på att rekrytera en ny assistent. nästa vecka kommer ett helt gäng från de andra bolagen i koncernen och vi ska ha en workshop i dagarna två. veckan därpå ska jag på tjänsteresa till ett av de utländska bolagen och tja, sen är det ju i princip säsongsstart. och innan dess ska en tvådagars kickoff med produktionspersonalen planeras och genomföras. jodåsåatt, man vet att man lever. men det är okej, jag gillar ju att ha mycket att göra.

jag gillar ju ännu mer att vara hemma och det är jag i princip hela tiden när jag inte jobbar. det är SÅ skönt. nu måste jag dock snart lämna besked om ifall jag ska hålla hundkurs eller ej i vår, och det har jag väl i princip lovat att jag ska och sen vill jag ju gärna gå någon kurs med stumpen också. det tar emot lite nu när jag är inne i ett sånt skönt flow med att bara jobba, åka hem, gå ut med hundarna och sedan i princip bara elda i kaminen och sitta i soffan och läsa böcker hela kvällarna. det är som att det alltid finns ett motstånd hos mig mot att ge mig av hemifrån fastän jag ju VET att det oftast blir kul när det väl kommer igång. jag skyller väl det på vintern det med.

nähä, nu är det dags att jobba vidare. lön imorgon och snart är det helg.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1638
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.