Till förstasidan

 
det rullar på - 2019-01-17 08:19
sitter på jobbet och kämpar på med en synnerligen mastig arbetsuppgift, men det är inte svårt, bara tidskrävande och rätt tråkigt. lite senare idag ska jag ha ett första skypemöte kring ett koncerngemensamt projekt som jag ska driva och det känns lite nervöst eftersom det är rätt komplicerat och man måste både ha rätt mycket kunskap och kunna tas med folk. jag är väl bättre på kunskapsbiten kan jag väl känna. jag har väl inga problem med att hantera olika viljor och sånt där, det är väl mer att jag tycker det är allmänt jobbigt att ha med folk att göra. det kostar liksom på och kräver energi som det inte känns som att jag får tillbaka. men det är väl bara att kriga på.

fick för övrigt inleda året med att ha "ett sånt där samtal" med en i mitt team som inte riktigt levererar och som jag tycker beter sig lite nonchalant. men det gick väl rätt bra, samtalet alltså. tycker jag alltså. det är väl oklart vad hen tycker, men det lär väl visa sig.

snart är det helg och det ska bli skönt. jag ska generellt försöka bli bättre på att inte planera in en massa grejer på helgerna för herregud vad det är skönt att bara vara hemma och inte göra något. eller jag är ju inte overksam för det, men just det här att inte behöva ha tider att passa och åka iväg och sånt där. mmm.

ja, i övrigt går det så himla bra med mitt sockerfria liv eller vad man ska kalla det. har haft noll sug och tycker också att jag liksom känner mig piggare och mer positiv? det behöver ju såklart inte bero på det, men allt som kan göra jäveljanuari lite lättare tas ju emot med öppna armar.

Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1644
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.