Till förstasidan

 
nu är det helg igen - 2019-01-11 11:00
jaha, då är man tillbaks på jobbet efter en ledighet som sällan varit mer välbehövlig än den som just varit. jag lyckades dock dra ner på tempot rätt så bra de sista jobbdagarna och nu känns det mer okej och spännande att se vad en ny säsong ska ha i sitt sköte än fyfanvadjagärtröttochlesspådetta.

ska börja året med att rekrytera en ny assistent, på heltid och på helårsbasis så nu är det superviktigt att det blir bra. jag måste också tänka på att avsätta ordentligt med tid för genomgångar min nya kollega, som ska ta över mitt gamla jobb, så att det blir rätt från början. han är supertrevlig och lätt att ha att göra med som person, meeeeen (tänk att det alltid måste finnas ett men!) kanske inte den mest drivna personen och kanske inte heller någon som direkt överlevererar. men jag tror det kommer att bli bra när vi har hittat ett flow.

ja, men annars? januari och februari är mina värsta månader, men än så länge har det gått bra. det underlättar såklart att vara ledig, ha sovmorgon och vara ute i dagsljus varje dag och att det inte är jävelvinter, så kommer det ju såklart inte att vara framöver. men man får väl vara glad så länge det inte är värre än så här. och att det snart är helg. det var väl det hela, nu ska jag skriva färdigt en rapport som jag skulle ha skrivit klart innan jul men som jag STRUNTADE I eftersom ingen ändå skulle läsa den förrän i år. jobbar på det här med good enough som ni märker.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1638
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.