Till förstasidan

 
nytt år och nya möjligheter kanske - 2019-01-06 21:50
jaha, här sitter jag och har faktiskt lite ledighet kvar att suga på. fast i morgon ska jag tillbaka in i rutinerna igen ändå, för nu har det varit lite väl många dagar med rätt så ohämmat frossande. sen har jag förvisso varit fysiskt aktiv också, men det har varit mycket socker och fett och lite väl mycket "har inget att göra så då tar jag väl en fika". så nu får det bli lite ordning på torpet igen. inga stora förändringar, bara mat på bestämda tider och sockerfritt ett tag framöver.

nyår kom och gick rätt så obemärkt. första nyårsafton i modern tid utan en livrädd hund (RIP S-hunden). valpen är inte rädd, men kan skälla för att markera att det händer något. minsting reagerar inte alls och stumpen brydde sig inte nämnvärt. sedan var smällandet för en gångs skull riktigt föredömligt koncentrerat till tolvslaget, skönt.

ja, vad har mer hänt? häromdagen gjorde vi lite PLANER på vad vi ska göra här hemma framöver, det kändes bra. när vi väl gör saker ihop är vi oftast ett superteam, men vägen dit är inte alltid den smidigaste. mr S har en lång startsträcka och vill gärna tänka igenom saker hundra gånger först och är mycket för att planera men kommer liksom aldrig igång, tycker jag som då är mer otålig och den som drar igång saker och driver på med piskan för att det ska hända något. ja, det finns nackdelar med att vara som jag också, det vet jag. ja, men i alla fall. det blir nog bra.

och sen är jag, precis som @Jazzie, sugen på att komma igång med odlingarna. ska ta krafttag och börja om med pallkragarna längst ner i trädgården som fick stå och förfalla p g a sur granne som stod och gnällde på allt vi gjorde, vilket medförde att det helt enkelt inte var särskilt kul att vara i den delen av trädgården. så dom pallkragarna innehåller mest kirskål och björnbärsrevor, men nu ska jag som sagt börja om. ja, än är det väl lite tidigt att börja förså, men PLANERINGEN. det är ju nästan halva nöjet.

ja, men annars så ska jag alltså vara ledig ett par dagar till, sen är det jobb och vardag igen. det kommer att bli en spännande säsong med MYCKET förändringar, förhoppningsvis till det bättre. än så länge känns det i alla fall bra. den som lever får se, osv.


Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1633
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.