Till förstasidan

 
pms blues - 2018-11-26 07:52
jamen HELVETE vad jag är less på allt. det är pms de luxe, det är november, det är jävelrevision och stress och MÖRV. allt är jobbigt, jag har pms-relaterad huvudvärk som ligger som en jävla pilspets och trycker bakom vänster öga. svinirriterande. min kalender är fulltecknad, det finns ta mig fan knappt utrymme att äta lunch. det kommer att lätta, i bästa fall redan nästa vecka. men det hjälper ju inte mycket just nu.

och omorganisationerna avlöser varandra och snart ska jag ha skypemöte med min närmaste chef. när jag blev chef sa min högsta chef att personalansvar ingick och jag bara jaha och tänkte att man får väl ta det onda med det goda, typ. sen i något annat sammanhang så sa han (min högsta chef) att J (min närmaste medarbetare) ska rapportera till L (min närmaste chef) och då tolkar jag det som att det är L som har personalansvaret och jag tänkte att okej, det är ändå rätt gött att slippa just den biten. men nu ska vi alltså ha möte/medarbetarsamtal där vi tydligen ska diskutera min roll och hur jag är som ledare i förhållande till mina underordnade och sånt där. eh. ja, det kan ju vara lite charmigt att veta om man ens har några?
och sådär är det HELA TIDEN. nu ska det anställas en ny produktionschef och några i produktionen ska bli typ arbetsledare och alla tror att det kommer att bli så bra. det tror inte jag. jo, ny produktionschef behövs, men det kommer ju inte att bli räkmacka från dag ett bara för det. och de som är påtänkta som arbetsledare tror jag inte på i den rollen och sen blir det väl för fan alltid tjafs när någon i produktionen klättrar uppåt. och sen skulle vi byta processdatorsystem i vinter och då skulle allting bli mycket enklare, men nu ska vi inte byta förrän om ett år men vi ska ändå implementera en massa grejer där det nya systemet var en förutsättning. BLÄ. och ja, sen är det ju jävelrevisionen som hänger över mig. så mycket som jag känner att jag inte är klar med. fan.


och i helgen var mr S' lama kompis och hälsade på och det är väl inget fel på honom men det är något med honom som gör att det kryper i hela kroppen på mig. eller så är det pms och stress som gör att jag är extra hyperkänslig? jag vet inte, men det kunde ju varit bättre med en helg utan att behöva känna tvång över att vara social och trevlig.

nähä, nu ska jag visst förbereda mig för det där mötet. där ett och annat kanske blir klargjort, inte vet jag.Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1632
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.