Till förstasidan

 
och dagarna bara går - 2018-11-19 13:14
dagarna går, tiden flyger iväg och jag längtar till den 4 december. då har vi haft vår jävelrevision som hänger som ett damoklessvärd över mig varje år. min nya chef är av inställningen att man inte ska behöva förbereda någonting, och jag håller i princip med men det är ju lätt att säga och svårare att göra när man har fått göra andras jobb större delen av säsonger och det hela tiden dyker upp nya grejer som måste prioriteras. men ja, det är bara att köra vidare hela vägen in i kaklet.

i övrigt känner jag mig lite låg, lite deppig, lite orkeslös. jag har varit på tjänsteresa och det känns inte som att jag har fått någon återhämtning alls, jag är så överladdad med intryck och hjärnan går liksom inte att stänga av. det suger musten ur mig och det värsta är att ingen förstår. eller jo, mr S och mina barn, men andra människor i min omgivning resonerar som att bara för att man inte är blyg och tillbakadragen så är man automatiskt extrovert. och det hjälper inte hur man förklarar. "du ger ju intryck av att vara supersocial", sa en ganska ny kollega häromdagen och jag fick förklara precis som jag förklarar för andra människor att det är inte det att jag inte kan vara social men det går inte av sig själv och det är extremt energislukande. förra veckan hade jag människor omkring mig i princip varenda sekund från sju på morgonen till tio på kvällen, det fanns ingen tid att sitta tyst och samla kraft. i vanliga fall blir jag helt slut av EN sån dag, nu är jag beyond trötthet på något sätt.

men idag ska jag fan i mig gå hem i tid, det är alltid något. och det finns ett slut på att ha det så här. 4 december, 4 december, 4 december. nu kör vi.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1632
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.