på andra sidan

.jag 2018-10-15 06:27 (1 kommentar)
nu är jag tillbaks från min lilla resa/konferens/kick off eller vad man nu ska kalla det. det var tre mastiga dagar som varade från tidig morgon till sen kväll och som pressade mig rätt långt ur min komfortzon nästan hela tiden. det är säkert nyttigt och utvecklande och allt det där, men efteråt var jag mentalt dränerad och helt slut i flera dagar.
det gick väl ändå hyfsat tycker jag, jag höll mina presentationer IN ENGLISH PLEASE och jag tvingades vara aktiv i en workshop som handlade om vad företagets olika värdegrunder betydde för mig och om man som jag är lite halvkass på engelska så är det fan inte lätt att diskutera vad olika grejer som jag knappt ens fattar på svenska betyder för mig, IN ENGLISH PLEASE. men ja, jag gjorde det med. dock tycker jag den största bedriften var allt kallprat som jag levererade, IN ENGLISH PLEASE. tog tag i sociala situationer där det började bli lite pinsamt tyst och började pladdra på om vädret och hotellet och swedish meatballs och fotboll och fan vet allt, IN ENGLISH PLEASE. där tyckte jag att jag presterade långt över medaljnivå faktiskt, men det är ju sånt som aldrig räknas för ingen vet ju att jag är en introvert typ som är sämst i sverige på kallprat och sociala interaktioner. det är mest sånt jag känner att jag vill ha jättemycket cred för, men det får jag såklart aldrig. en treåring kan kanske få beröm för att den uppför sig bra när den är bland folk, men det är väl sånt man bara förväntar sig av en vuxen och inget som behöver särskilt uppmärksammas.

sen slutar det ju inte där, för nu kom jag med i en grupp som ska åka till ett av de utländska bolagen senare i höst och jobba med ett projekt där. och om bara ett par veckor ska jag och en till besöka ett annat bolag och NÄTVERKA i en del frågor. sånt är så jobbigt. men det är ju bara att gilla läget.

ja, men i övrigt är det ok. helgen var bra, jag fick gå hemma och plocka med ved och löv och baka bröd och såna grejer som ger mig ro i själen. så nu är jag väl någorlunda tillbaka in i komfortzonen igen. för stunden i alla fall.

kicko

Men heja dig!!

2018-10-17 20:39:09


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.