förbannad

.jag 2018-07-06 05:50 (1 kommentar)
alltså, jag önskar att jag vore en sån som bara kunde skaka saker av mig och gå vidare. säga "jag bryr mig inte" och mena det. men sån är jag uppenbarligen inte.

fick låna ett instrument av en kollega i ett av våra systerbolag. instrumentet, som består av en mätenhet, en sladd och en givare, levererades av en annan kollega från systerbolaget som typ halade upp det ur en tygkasse och räckte över det till mig. jag använde det till det jag skulle, sedan bad jag min assistent att lämna det till en tredje kollega från systerbolaget som skulle ta det med tillbaks till kollega 1. fick sedan ett oerhört otrevligt mail från kollega 1 som påstod att instrumentet var helt förstört, fästet till sladden var trasigt och givaren var böjd och nu skulle hen bli tvungen att köpa ett nytt och skicka det på kalibrering och det var både dyrt och besvärligt. jag svarade att det var väldigt tråkigt att höra och undrade om det möjligtvis kunde ha blivit skadat i transporten med tanke på att det skickats helt utan emballage, för jag kan i alla fall inte se att det är någonting i användandet som skulle ha orsakat de där skadorna. fick då till svar att "det har inte skett under transporten, någon måste ha brukat våld på det" och att det var för jävligt, typ.

jag har som regel att inte maila i vredesmod, så jag svarade inte på det, men tänkte att fler borde tillämpa den regeln. och egentligen har jag lust att svara och kraftigt ifrågasätta hur man så tvärsäkert kan uttala sig om vad som har hänt eller inte hänt under transporten när man inte har en aning om det. jag vet ju hur instrumentet såg ut när jag fick det och jag vet hur det såg ut när jag lämnade det ifrån mig. min assistent bar det från en byggnad till en annan och överräckte det till kollega 2, jag har väldigt svårt att föreställa mig att han under denna manöver helt otippat skulle ha börjat bruka våld så att instrumentet blivit helt förstört. men däremot levererade kollega 2 instrumentet nerknölat i en tygkasse och transporterades tillbaks av kollega 3 i ett bagageutrymme på en bil tillsammans med en massa andra grejer, bland annat 200 kilo av en råvara. OCH ÄNDÅ ÄR DET MITT FEL ATT INSTRUMENTET BLIVIT SKADAT? skulle inte tro det, va?

det är vad jag har lust att svara, men jag tänker att det är bättre för min mentala hälsa att jag är en gås, låter allting rinna av mig och låtsas som att det regnar. MEN JAG STÖR MIG. ville mest bara få det ur mig. nu ska jag jobba. två veckor kvar till semestern och en jävelrevision nästa vecka. S-U-C-K.

Tinto

Ofint av kollegan. Man frågar väl först? Åtminstone? Och frågar alla som varit inblandade. Så onödigt att skapa dålig stämning i onödan.

2018-07-06 16:05:48


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.