mörv

.jag 2018-02-27 07:15 (1 kommentar)
men herregud, jag vill verkligen bara klaga, klaga och sedan klaga lite till. självklart fick jag mr S' förkylning. imorgon ska jag hålla en presentation inför en koncerngemensam grupp IN ENGLISH. så kul. eller ja, det är väl lite kul att någon höjdare tycker att metoder som jag tagit fram är så bra att de ska implementeras i hela koncernen, men jag känner ju sådär för att hålla i presentationen. tycker inte det är speciellt jobbigt att prata inför folk, det är engelskan som spökar.

och snart startar en hundkurs som jag ska hålla. jag är så osugen att jag knappt finner ord. för det första trodde jag inte att det skulle vara tio minusgrader och snö i början på mars. för det andra så har de som har hand om anmälningarna missat att ta med ett formulär så jag har ingen aning om vilka som kommer eller vad de har för hundar. det ordnar sig såklart, men jag är ju en sån som vill ligga i framkant och vara förberedd.

och ja, sedan är det ekonomin. min lön är helt okej och vi har inte mycket utgifter, men mr S, som valt att sadla om och satsa på ett yrke med lärlingssystem där han i nuläget har tre år kvar innan han är fullbetald (dvs går in på lägstalön) har inte många kronor över ens om jag betalar det mesta. vi har det inte så att alla pengar går in på ett gemensamt konto utan vi delar på de gemensamma utgifterna, proportionellt utifrån inkomst, och det som blir över är ens egna pengar som man gör vad man vill med. och det är HELT OKEJ för mig, vad är det för mening med att ens ha en familj om man inte ska kunna hjälpa varandra och av var och en efter förmåga åt var och en efter behov och så vidare, men han tycker det är jobbigt att det är så. "men skulle du inte göra samma sak för mig om det var jag som inte hade några pengar", frågar jag och han svarar att jo, det skulle han ju. så vad är då problemet? men ja, jag vet, det är lätt att säga att det inte är något problem när man inte är den som är i, typ, underläge, beroendeställning eller vad man nu ska kalla det. pengar ska tydligen alltid vara en källa till problem även om de finns.

ja, i övrigt är det den vanliga stressen. imorgon ska jag ha min presentation, på torsdag ska vi ha ledningsmöte, på fredag lär jag vara D-Ö-D. på måndag börjar min assistent. den 20-årige utåtriktade. som inget kan och som måste läras upp. ja, men det är väl bara att köra på rakt in i kaklet. PUH.


sodanismo?

<3

2018-03-20 08:07:24


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.