snabbt

.jag 2017-11-22 05:43 (inga kommentarer)
jag har ett minne av att jag förr skrev varje dag, eller åtminstone nästan. nu: minns inte ens när jag skrev senast? (fast eftersom det inte direkt är någon omsättning på inläggen här är det ju lätt att se det förra). ja, men det är det vanliga. jag är så stressad. mr S var genomförkyld och hemma från jobbet förra veckan och nu tycker jag att jag har ont i halsen och ont i kroppen på ett mycket oroväckande sätt. i helgen ska vi ha fest för mr S har fyllt år, så det finns inte riktigt utrymme för sjukdom. och så är det ju jobbet. en vecka kvar till revisionen från helvetet, en vecka kvar av hyperstressiga dagar, åka hem från jobbet och sätta sig och smacka upp datorn och beta av några timmar till. och ändå känns det aldrig som att jag blir klar, för varje grej jag bockar av på min lista så dyker det upp tre nya. plus att det känns som att jag måste ha koll på alla andras grejer också för annars blir de aldrig av. min nya chef och jag bara springer om varandra på väg till andra grejer så igår fick jag ringa honom och säga NU MÅSTE VI SÄTTA OSS NER OCH PRIORITERA. så det ska vi göra idag, sen kanske jag kan släppa vissa grejer. kanske? ett par nyckelpersoner ska sluta, en av dom tänker tydligen inte göra någon överlämning utan det får man gissa sig till vad hans ansvarsområden har gått ut på. och eftersom han rätt så nyligen har bytt roll i organisationen har han en ny chef som sitter i ett annat land och bryr sig väldigt lite om vad som händer i det dagliga hos oss. han - kollegan som ska sluta alltså - är en sån där som liksom alltid kommer undan med allt. det finns alltid en förklaring till varför just han inte har kunnat göra sitt jobb i tid. så jag misstänker att en del av hans arbetsuppgifter kommer att falla mellan stolarna eftersom han inte gjort dom och gissningsvis inte heller vill att detta ska uppdagas. och han som ska ta över det mesta är så ny på det att han inte ens vet vad han ska fråga om. jag vet inte heller vad man ska fråga om för jag är inte insatt. men jag känner på mig att det kommer att bli skit av detta, och all skit verkar ju förr eller senare hamna på mitt bord. gah.

ja, så är livet just nu. ja, förutom novembermörker och allmänt mörv då förstås. trött som fan, men sover som en kratta och allt blir en ond cirkel. precis som vanligt så här års med andra ord.

men: nästa fredag är jävelrevisionen över och sen får jag kanske mitt liv tillbaka. nu är det väl bara att köra rätt in i kaklet. FÖRKYLNINGSVIRUS, INFLUENSAVIRUS, ALLA VIRUS, VIK HÄDAN. ödmjukt tack.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.