november

.jag 2017-11-01 10:42 (1 kommentar)
veckan puttrar fram. det känns rätt okej ändå med vintertidsomställningen, jag inbillar mig att jag inte är FULLT så trött som jag brukar vara så här års? det är kanske bara en tidsfråga i och för sig. men det är bara att kämpa på.

för övrigt är jag riktigt less på två kollegor som inte drar jämnt. går man till den ena så gnäller hen över den andra, går man till den andra så får man höra allt möjligt ofördelaktigt om den förra. den ena är en av dom som ska sluta efter jul, och den som är värst, så det är inte så att jag är jätteledsen över det för HERREGUD vad det gnälls och är fel på allt och alla. okej, jag gnäller också, det är inte det. men i jämförelse med den här personen klagar jag typ aldrig någonsin över någonting. nu hade hen ansökt om semester kring jul och fått förfrågan om hen kunde gå in en dag och beta av en grej som kanske tar ett par timmar tillsammans med några revisorer, och det tyckte hen att det var ju fan i mig höjden av precis allting, gnäll, gnäll, gnäll. okej, jag var inte heller jätteglad när jag fick ta tillbaks en ledig dag på grund av att det skulle komma en konsult som bara kunde just den dagen som jag skulle vara ledig på. men annars får vi i princip alltid vara lediga någorlunda som vi vill, så jag tycker nog ändå att man får sätta saker i någon form av perspektiv.

sen gick jag förbi den andres rum och räckte in några kuvert som jag trodde var till hen, och då var det nästan KATASTROF för det var inte hens uppgift att öppna posten. alltså, hur orkar folk?

ja, men själv puttrar jag på. min nya chef har semester, min gamla är på tjänsteresa, jag har några dagar när jag inte har tusen möten inbokade. sen kan jag inte jobba ostört och oavbrutet med någonting som jag borde eftersom jag fortfarande har massor av jobb på min gamla tjänst och ingen assistent. och idag är det första november och jag har tjugoåtta dagar på mig att ordna med allt som hör till revisionen från helvetet, vilket känns...övermäktigt. men det är som det är och än är det i alla fall hyfsat med tid. och på fredag är det halv dag, och sen ska jag på massage och sen är det helg. det blir nog bra.

sodanismo

jag tänker varje år att så jävla trött kan jag väl ändå inte bli? sen blir det vintertidsomställning, och sen är jag sänkt och får igen konstatera att jo, exakt så jävla trött kunde jag bli.

2017-11-07 19:48:38


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.