something so deep inside

.jag 2010-03-31 08:36 (3 kommentarer)
men igår var en sån BRA dag. utan att det egentligen hände något speciellt, men allting liksom bara flöt på och var trevligt. jag åkte till mr S' hus och grävde upp en krusbärsbuske och några hallonplantor. åkte hem och grävde ner dom i VÅR trädgård. att ha en trädgård, det är fint, det var nog det enda jag egentligen saknade när jag bodde i lägenhet. ja, så stod vi där i vår trädgård, jag och mr S. och pratade om var rabarbern skulle vara och såna saker. och gick på upptäcksfärd, det gör vi varje dag. vi vet ju inte alls vad det är som växer i trädgården, men det är mycket. och varje dag hittar vi något nytt som har tittat fram, det är så spännande.
och sen gick vi in och lagade mat. åt och satt kvar länge vid bordet och pratade ännu mer, drack te och läste varsin bok. sedan satte mr S upp några hyllor och jag packade upp min sista låda med skivor, äntligen. nu betyder förvisso inte detta att alla bananlådor är borta bara för det, men det tar sig. och vi väntar fortfarande på en förbannad hantverkare som lovade att komma förra veckan och som fortfarande varken dykt upp eller hört av sig, men ja, han har ju i alla fall inte fått betalt för det han gjort, så han LÄR ju höra av sig någon gång.

ja, det var den dagen. ingenting speciellt som sagt. men när man känner att man blir alldeles bubblig av lycka av att göra vardagssaker en vanlig sketen tisdag, då är livet snällt. och tack, ja tack.

AnnA

Ren och skär vardagslycka! Fint som snus är det :)

2010-03-31 10:43:53

Dorizz

"utan att det egentligen hände något speciellt, men allting liksom bara flöt på och var trevligt."
Just det där är liksom definitionen av lycka i min värld! :D

2010-03-31 11:51:35

Moot

Åhhh rabarber och egen trädgård :-)

2010-04-02 08:52:58


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.