Till förstasidan

 
oxveckorna - 2020-01-21 13:40
ja, vad säger man? att det bara är att bita ihop, träla på, det blir bättre, dagarna blir ljusare, det blir varmare, sen blir det vår. men nu? januari och februari är fan min värsta tid på året. så kallt (och då är det ändå verkligen inte kallt) och mörkt och liksom tungrott och lite smådeppigt hela tiden.

jobbar, men känner mig lite kluven till vad som egentligen förväntas av mig och har lite svårt att ta initiativ till något som jag inte riktigt har grepp om. sitter med i en projektgrupp där det känns som att ungefär 95 % av allt görs utan min inblandning; känner mig på ett sätt utanför, på ett sätt lättad för att jag på så sätt slipper bli involverad för det verkar både tråkigt och svårt. tror det kan bli både roligt och spännande när/om man blir mer insatt, men det är ju som sagt mycket som avhandlas off the record. igår hade vi avstämningsmöte och då fick "vi" beröm av en konsult för att "vi" hade gjort så mycket förarbete som underlättade för konsulten. och då visste jag inte ens om att det hade gjorts något överhuvudtaget. eh. ja, men det är väl ändå bra att saker händer utan att jag behöver vara med och veva igång och se till att det händer något. det får man ju ändå säga.

detta året ska jag jobba på att bli oumbärlig. för att demonstrera detta så har jag lagt in om sommarsemester i juli då när "alla" är lediga. tror inte jag har fått vara ledig som jag har velat på säkert tio år, det är alltid att jag inte kan ta semester samtidigt som X och absolut inte samtidigt som Y och helst inte samtidigt som Z heller. sen har jag väl förvisso inte bråkat om det, men det kommer jag att göra i år om någon kommer och tycker att jag ska flytta min semester. inte för att jag ska göra något speciellt då utan för att jag är så trött på att det alltid är JAG som förväntas anpassa mig till alla andra.
och i år så har jag folk som sköter mina gamla arbetsuppgifter fullt ut och det finns numera folk på de tjänster där jag har fått rycka in och vara backup när omorganisationen och slimningen av organisationen har kraschlandat. så det borde ju funka, tycker jag.

men ja. det är ju ett halvår till dess, det är bara att gneta vidare.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Första inlägget:
hypodea, I'm back

Senaste inlägget:
huvudbry och huvudvärk

Mest lästa:
hypodea, I'm back

Mest kommenterade:
us against the world

Antal läsare per text: 255.84
Antal kommentarer per text: 1.65

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.