Till förstasidan

 
2020 - 2019-12-30 13:23
Åh herre min je, vilken höst, vilken månad, vilken tid det varit.

Lunginflammationen, bölderna i käken och fisteln var liksom lagom nog. På en höst är det mycket. I somras dessutom sjukskriven för översvullna ben, misstanke om blodpropp, svåra utslag och milt skov.

Sedan kom december och jag blev någorlunda stabil, och fick kallelse till operation. Allt har gått bra, men det var några dagar då jag funderade på vad i helvete jag gett mig in på. Och varför. På uppvaket viskade sköterskorna "smärtpatient" till varandra, och tryckte sedan i mig Ketanest då de inte fick bukt med smärtan med hjälp av sedvanligt Oxynorm. Det var det mest vedervärdiga. Väl på avdelningen räckte det med Oxy i sprutform. När jag åkte hem fick jag med mig 4 stycken Oxynorm-tabletter och när jag tog sista trodde jag nästan min sista stund nu skulle komma. Men jag överlevde även det, även om det gjorde ont som satan.

Nu när jag läkt någorlunda sitter jag här dagen före nyårsafton och har fått ett ryggskott som heter duga. Jag har tryckt i mig allt jag har. Bamyl koffein, Brufen retard, Panodil, Panocod, och för en stund sedan hittade jag även ett gammalt paket Norflex, yihaa.

Har öppnat ett ärende hos Min doktor, och väntar på svar. Vette sjutton vad en läkare kan komma med för input, men jag tänkte i alla fall be om goda råd. Jag kör med min TENS-apparat på hög effekt, men inte fasen hjälper det mycket det heller. Kan knappt räta upp ryggen.

Så mitt senaste halvår har varit fullt med sjukdom och elände, och jag kommer kanske börja det nya året med ryggskott. Får väl acceptera att det är som det är, men tänkte sedan satsa på att försöka ha ett friskare 2020.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer
Jazzie
Önskar dig ett friskt och starkt 2020

20-01-09 14:01


Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Första inlägget:
Extreme makeover - med bilder

Senaste inlägget:
Fortfarande dålig

Mest lästa:
Extreme makeover - med bilder

Mest kommenterade:
Det var som fan

Antal läsare per text: 189.16
Antal kommentarer per text: 2.18

VALSPRÅK Sing while you may