Till förstasidan

 
jo - 2019-09-10 05:40
dagarna går, inget särskilt händer. eller det händer ju massor av saker, men inget som jag känner att jag behöver skriva ner här. jag jobbar. det går bra. mitt team funkar numera (sen vi blev av med jävel-J) JÄTTEBRA. inga konflikter, alla gör det dom ska, jargongen är som den ska vara, rå men hjärtlig med tonvikten på hjärtlig. vi pratar om after work och alla säger ja och plockar upp sina kalendrar för att boka in datum istället för kan inte, vill inte, hinner inte, orkar inte, har inte lust.

jag håller mina hundkurser, det går bra, jag tränar lite med stumpen och det går lite upp och ner, men oftast ändå rätt bra. jag rider och det har blivit så bra i mitt stall, det jag lämnade för time out på obestämd tid för kanske...tio år sen? för att jag var så less på allt där, framför allt attityden hos dåvarande ridskolechefen och delar av dåvarande styrelsen som bara såg problem och där allting var helt omöjligt. för att göra en lång historia kort är de inte kvar längre och nu har det blivit så himla bra och det är så roligt att hänga där.

ja, så det är som vanligt fullt upp med allt, på jobbet (men inte alls på samma sätt som tidigare, nu jobbar jag normala 40-timmarsveckor) och efter jobbet. men jag gillar ju att ha det så. även om jag gnölar över att jag mest av allt skulle vilja ha en kväll när jag bara kan vara hemma och ligga i soffan och läsa eller titta på tv, så är det alltid kul när jag kommer iväg på vad-det-nu-är-jag-ska-på. ALLTID. och det är kul att komma hem också, herregud vad jag trivs hemma. mm. I feel good helt enkelt.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer

Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1968
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida: fr utvalda
Medlem sedan: 2008-10-20 11:44
Antal texter: 1675
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.