Till förstasidan

 
heute - 2019-07-03 06:37
idag är verkligen ingen bra dag. igår kväll höll jag på och vattna i växthuset och under den, jag vet inte, kvarten kanske som det tog så blev jag avbruten tre gången av att mr S ville att jag skulle komma och att vi skulle diskutera olika saker. till slut sa jag "var det något mer nu, eller kan jag vattna färdigt" och nä, nu var det inget mer. sedan frågade han mig vad jag tyckte om en grej, och jag svarade vad jag tyckte om den grejen och det var väl inte det svaret han ville ha, så han snäste något om att jag lät som en jävla militär och jag snäste tillbaka något om att det var han som efterlyste min åsikt och det var vad han fick, ville han istället ha ett svar som passade honom så fick han väl i så fall ställa frågan på ett annat sätt så att det inte fanns utrymme för egna åsikter. sedan gick jag och fortsatte vattna och var på allmänt dåligt humör, inte bara för detta utan generellt. det är segt på jobbet, folk är så tröga, jag håller på med ett projekt som långsamt driver mig till VANSINNE p g a att jag måste ta fram information från tredje part och alla bara hänvisar till någon annan och han som är min uppdragsgivare hetsar om hur det går och att det här borde ha varit klart för längesen. och det är hundra år till semestern och mitt kontor ser ut som KRIGET med en massa pappershögar överallt.
ja, i alla fall. jag vattnade klart och gick in och duschade och borstade tänderna och tänkte gå och lägga mig. mr S frågade om jag var ledsen för något. jag sa att ja, jag var ledsen över att han, när han specifikt efterfrågar min åsikt, sedan bemöter det med att jag låter som en jävla militär, att jag inte tycker det är så himla kul att höra det. ja, då blev han SKITSUR för det och började gorma om hur synd det var om honom som fick sånt "slängt i ansiktet". jag fräste att det var ju för fan han som hade frågat, MEN VISST, NÄSTA GÅNG SKA JAG FAN BARA SÄGA ATT DET INTE ÄR NÅGOT EFTERSOM DU TYDLIGEN INTE KAN TA ATT MAN SÄGER SOM DET ÄR och då började han tjafsa om att vara passivt aggressiv och jag blev så jävla trött att jag gick och la mig på soffan i vredesmod. det tog tusen år innan jag somnade, sedan vaknade jag en timme innan klockan ringde och kunde inte somna om för jag hade sån huvudvärk och tja, det kommer väl att bli en sån dag idag då. en dag som släpar sig fram och där varje pulsslag ska ackompanjeras av dunkande huvudvärk och efter att man genomlidit sina åtta timmar på jobbet ska man åka hem till ett surt bråk.


mm. jag tänker "pms" och börjar automatiskt försöka rätta in mig själv i någon slags hormoncykel som inte riktigt är att lita på längre, men sen tänker jag så fan heller, DET ÄR HAN SOM ÄR DUM I HUVUDET. blir så trött på MÄN, det är inte bara mr S utan fan i mig snudd på ALLA MÄN, som säger sig uppskatta en rak och ärlig kommunikation ända tills man säger något som är det minsta lilla jobbigt för dom, då är man istället nån jävla bitch.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer
Tinto
Nää, alla män är inte såna, men det vill du väl inte höra just nu, förlåt. Kommunikationsproblem är skit. Folk ändrar inte sina reaktioner på vissa stimuli, det verkar vara inbyggt. Utifrån sett kunde du antingen sagt att du kommer och pratar när du är klar (att bli avbruten gillar ingen, det borde S begripa, men...) eller pratat i växthuset. Att bli anklagad för en åsikt man blivit tillfrågad om... hm. Ville han ha ett gräl? Jag känner er ju inte, det är bara en utanförstående fundering. Hoppas du snart blir gladare igen.

19-07-03 14:33


Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Första inlägget:
hypodea, I'm back

Senaste inlägget:
vidare

Mest lästa:
hypodea, I'm back

Mest kommenterade:
us against the world

Antal läsare per text: 196.37
Antal kommentarer per text: 1.67

VALSPRÅK det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.