Hurra för den magiska kvinnokroppen!

Pocksigen 2019-01-11 09:50 (3 kommentarer)
Med buller och bång ställer jag, efter lång tids tystnad och så här i början av året, till med ett stort hurra och grattis till alla underbara kvinnokroppar här ute som bara jobbar på, finns, existerar, äter, sover, vårdar, promenerar, älskar, skrattar, gråter, ångestar, förbannar, gosar, knockar, jobbar, presterar och lever under ett förtryck som är helt jävla osannolikt när man tänker på det.

Hörrni alla kvinnor: Fatta hur unika och koola ni är, hur satans underbar och fantastisk kvinnokroppen är som levererar och står ut, som knöglas in och plattas till och bespottas och betraktas och PRODUCERAR.

En kollega är färdigbakad och levererar bebis vilken dag som helst och att se henne i hennes fullständiga prakt förstärker min känsla så osannolikt mycket att jag vill skicka pepp till varenda kvinna som vandrar runt på det här klotet. Kvinnokroppen är fantastisk - förstå vad den klarar. Den kan skapa liv, den förmår alltså att skapa en helt ny människa av ett knappt synbart ägg och en osynlig spermie. De tu möts och processen startar, man bygger ett helt nytt organ på ett kilo som, när det är förbrukas, spottas ut och bränns upp. Ett kilo livsträd, mirakel, magi.

Näe, kvinnokroppen är banne mig värd att hyllas, höjas, älskas, omhuldas, bäras med stolthet. Alla kvinnokroppar. Kanske funkar inte alla 100 procent, men det är skit samma. Bär dig själv med all den stolthet och värdighet du kan uppbringa. Låt inte ideal, idioter och omvärldens press lägga band på själen: lev bara ut den i sin fullständighet vem du än är.

Ett fyrfaldigt hurra för kvinnokroppen:
Hurra!
Hurra!
Hurra!
Hurra!

.jag

hurraaaaaa! :)

2019-01-11 10:47:19

Jazzie

Hurra!!!

2019-01-14 19:30:53

kicko

Ja, sån jävla superkraft! Hurra!!

2019-01-17 16:00:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-08-31
Antal texter
12
Övrigt
Valspråk