och dagarna bara går

.jag 2018-11-19 13:14 (inga kommentarer)
dagarna går, tiden flyger iväg och jag längtar till den 4 december. då har vi haft vår jävelrevision som hänger som ett damoklessvärd över mig varje år. min nya chef är av inställningen att man inte ska behöva förbereda någonting, och jag håller i princip med men det är ju lätt att säga och svårare att göra när man har fått göra andras jobb större delen av säsonger och det hela tiden dyker upp nya grejer som måste prioriteras. men ja, det är bara att köra vidare hela vägen in i kaklet.

i övrigt känner jag mig lite låg, lite deppig, lite orkeslös. jag har varit på tjänsteresa och det känns inte som att jag har fått någon återhämtning alls, jag är så överladdad med intryck och hjärnan går liksom inte att stänga av. det suger musten ur mig och det värsta är att ingen förstår. eller jo, mr S och mina barn, men andra människor i min omgivning resonerar som att bara för att man inte är blyg och tillbakadragen så är man automatiskt extrovert. och det hjälper inte hur man förklarar. "du ger ju intryck av att vara supersocial", sa en ganska ny kollega häromdagen och jag fick förklara precis som jag förklarar för andra människor att det är inte det att jag inte kan vara social men det går inte av sig själv och det är extremt energislukande. förra veckan hade jag människor omkring mig i princip varenda sekund från sju på morgonen till tio på kvällen, det fanns ingen tid att sitta tyst och samla kraft. i vanliga fall blir jag helt slut av EN sån dag, nu är jag beyond trötthet på något sätt.

men idag ska jag fan i mig gå hem i tid, det är alltid något. och det finns ett slut på att ha det så här. 4 december, 4 december, 4 december. nu kör vi.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.