hej och hå

.jag 2015-10-19 08:50 (inga kommentarer)
i natt kom den första nattfrosten, jag fick skrapa rutorna på bilen innan jag körde till jobbet. utan vantar och i för tunn jacka, men jag tänkte optimistiskt att det nog blir varmare framåt dagen.

helgen var...hektisk, kan man väl säga. fast kul. i lördags var första gången på jag minns inte när som jag INTE behövde ställa klockan, så jag bad mr S att han skulle gå upp och ge hundarna mat och släppa ut dom på morgonen så att jag kunde få lite sovmorgon. jo, men visst. jag vaknade väl vid sex, så vad hjärnan har för definition av "sovmorgon" vet jag inte riktigt. men men. det var i alla fall skönt att äta frukost i lugn och ro och ta en riktig långpromenad med hundarna och sedan hem och äta lunch innan det var dags att ge sig iväg. avslutning på den ena kursen stod på schemat, vi hade en liten tävling och det blev jättelyckat. och fick både blommor och choklad och en fin present och en massa snälla omdömen i kursutvärderingen, och jag blev både superglad och jättepeppad och rätt generad i en salig blandning.

igår var det upp tidigt, ut på promenad och sedan iväg på kurs med minsting exakt hela dagen. det var kul och gick jättebra, fast var kanske aaaningen för utdraget för min smak, men det var kanske för att det var söndag och det kändes som att det bara var ett par timmar kvar på helgen när jag kom hem. och sedan återstod att baka bröd, laga mat, äta, diska, kolla på "bron" och stupa i säng och det var den helgen.

den här veckan har jag hemtenta i min ena distanskurs, den lades ut igår och nu har jag kollat på den och den känns...obegriplig. bara två frågor, men de ska besvaras med minst två A4-sidor vardera och det känns minst sagt mastigt. förutom det så ska den ska vara inlämnad på söndag kväll och mina föräldrar kommer på lördag förmiddag och sedan är det kalas hos svärmor och så vidare som lär ta större delen av helgen i anspråk, så jag får väl sikta på att vara klar på fredag. vilket innebär att det inte känns som att jag har speciellt mycket tid på mig överhuvudtaget. men det får väl gå på något sätt.

ikväll är det näst sista gången på hundkurs nummer två, den spretiga gruppen. de flesta har varit jätteroliga att jobba med, ett par ska det bli lite skönt att slippa. ägare då, ska väl kanske tilläggas.

okej, men nu måste jag väl se till att få lite mer gjort här på jobbet, det är långt kvar på arbetsveckan. och det är fyra hela veckor kvar innan jag kan pusta ut helt och hållet. men söndagen vecka 46 är alla kurser och tävlingar och andra åtaganden avklarade. sen fyller i och för sig mr S år och har tänkt sig att bjuda hem folk helgen därpå, och det ser jag väl i och för sig också mer som ett åtagande än något kul, men jag kan ju liksom inte säga att han inte får göra det bara för att min kalender har råkat vara extremt fullspäckad sedan någon gång i augusti. det är bara att bita ihop och kanske blir det trevligt. oavsett det ser jag fram emot söndag kväll i vecka 46. jag ska nog till och med ta ledigt på måndagen där bara för att. ha en egen dag och bara pyssla med mig själv, because I'm worth it.

men nu: fika.






Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.