Frustrerad

Lisasan 2012-08-15 22:20 (4 kommentarer)
Mina inlägg kommer väl snart se ut som rena journalutskrifter. Det är liksom allt det handlar om just nu. Hålla nästan över vattenytan och inte knäckas. Hittills klarar jag att jobba heltid men verkligen med nöd och näppe. Efter allt pillertrixande senaste tiden började jag med Brufen igen igår kväll, och genast var jag bättre i morse. Har bara behövt ta en av dunderpillren nu ikväll, och det är ju bra för jag slipper sitta på jobbet och vara som en zombie. Det är hela tiden en avvägning, för och nackdelar. Men när värken var som värst var zombifieringen ändå en förbättring av tillståndet totalt sett, så det är väl bara att inse att jag blivit sämre de senaste månaderna. Mycket sämre. Fast det tycker ju inte sjukhuset då, eftersom det inte syns på några prover. Sen att man inte tagit prover på ett drygt år, det är ju en annan sak.

Fick idag det skriftliga avslaget på senaste remissen till Reumatologen. Vårdcentralen skrev att om jag inte var nöjd med avslaget som skrivits så kunde jag höra av mig för en förnyad remiss. Eh, ja. Skriva en mer detaljerad remiss dårå kanske? Eller ännu bättre, skicka den till andra specialister som förmodligen tar emot mig utan att gnälla alltför högljutt.

Anni

Men jag fattar inte varför specialisterna inte tar emot dej? Om du har försämrats finns det väl anledning? Eller så får väl vårdcentralen kunna ta hand om det om det nu inte är tillräckligt illa? Knäppgökar!

2012-08-16 09:55:20

Lisasan

@Anni: Ja jag tycker ju det finns anledning, vårdcentralen likaså. Antar bara att vårdcentralens remisser inte skrivs på rätt sätt (?) eller så har vårdcentralen bestämt sig för att jag inte duger som patient, vad som än händer.

2012-08-16 20:36:08

Anni

Byt vårdcentral? Går det?

2012-08-16 21:21:00

Lisasan

@Anni: Jag har funderat på det, men det finns tyvärr många nackdelar också... dels ligger den oerhört bra till geografiskt, dels har den bästa öppettiderna och trots allt bästa jourcentralen i närheten. Har tidigare gått på andra vårdcentraler i närheten men tyvärr har det inte varit bättre.

2012-08-17 22:11:37


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may